0212 243 26 35 info@vizeofisi.com.tr

Giriş

Kayıt Ol

Bir hesap oluşturduktan sonra, ödeme durumunuzu izleyebilir, onay izleyebilir ve tur bittikten sonra tura da puan verebilirsiniz.
Kullanıcı Adı*
Şifre*
Şifreyi Onayla*
Adın*
Soyadın*
Email*
Telefon*
Ülke*
* Bir hesap oluşturmak, Hizmet Şartlarımız ve Gizlilik Bildirimiile tamam olduğunuz anlamına gelir .

ZATEN ÜYE MİSİNİZ?

Giriş
0212 243 26 35 info@vizeofisi.com.tr

Giriş

Kayıt Ol

Bir hesap oluşturduktan sonra, ödeme durumunuzu izleyebilir, onay izleyebilir ve tur bittikten sonra tura da puan verebilirsiniz.
Kullanıcı Adı*
Şifre*
Şifreyi Onayla*
Adın*
Soyadın*
Email*
Telefon*
Ülke*
* Bir hesap oluşturmak, Hizmet Şartlarımız ve Gizlilik Bildirimiile tamam olduğunuz anlamına gelir .

ZATEN ÜYE MİSİNİZ?

Giriş

Pakistan Vizesi

Pakistan Vize Başvurusu

Pakistan’a seyahat edecek vatandaşlar vize almak zorundadır. Umuma Mahsus Pasaport sahibi vatandaşlar uygulamasına tabi tutulmaktadırlar. Hususi, Hizmet ve Diplomatik Pasaport sahibi vatandaşlar 180 gün içerisinde 90 günlük seyahatleri için vize uygulamasından muaf tutulmaktadırlar. Kısa süreli vize başvurularında Pakistan Konsolosluğu’na bireysel başvuru yapılamamaktadır. Kısa süreli vize başvuruları, konsolosluk tarafından yetkilendirilen firmalar tarafından yapılmaktadır.

Gerekli Olan Evraklar:

1 – Pasaport

2 – İki adet biometrik fotoğraf

3 – Uçak Bileti Rezervasyonu

4 – Otel Rezervasyonu

5 – Şirketin antetli kağıdına Pakistan Başkonsolosluğu’na hitaben İngilizce olarak yazılmış şirketin kaşe ve şirket yetkilisinin ıslak imzasını bulunduran Vize talebinin belirtildiği dilekçe

6 – Şahsınıza ait son 3 aya ait Banka Hesap Cüzdanı veya Banka Hesap Dökümü

7 – T.C. Kimlik fotokopisi

8 – Pasaportunuzun işlem görmüş tüm sayfalarının fotokopileri

9 – Pakistan Noter onaylı Davetiye belgesi – Davet eden kişinin iletişim bilgilerini içeren, Pakistan oturum izni kartı, Pakistan pasaport ve Pakistan kimlik kartı fotokopisi ile birlikte hazırlanmış olmalıdır.

10 – Pakistan vize başvuru formu – Eksiksiz, İngilizce olarak doldurulmuş olmalı ve vize başvuru sahibinin ıslak imzasını taşımalıdır.

Pakistan Tur Rehberi

/Tüm Turlar