0212 243 26 35 info@vizeofisi.com.tr

Giriş

Kayıt Ol

Bir hesap oluşturduktan sonra, ödeme durumunuzu izleyebilir, onay izleyebilir ve tur bittikten sonra tura da puan verebilirsiniz.
Kullanıcı Adı*
Şifre*
Şifreyi Onayla*
Adın*
Soyadın*
Email*
Telefon*
Ülke*
* Bir hesap oluşturmak, Hizmet Şartlarımız ve Gizlilik Bildirimiile tamam olduğunuz anlamına gelir .

ZATEN ÜYE MİSİNİZ?

Giriş
0212 243 26 35 info@vizeofisi.com.tr

Giriş

Kayıt Ol

Bir hesap oluşturduktan sonra, ödeme durumunuzu izleyebilir, onay izleyebilir ve tur bittikten sonra tura da puan verebilirsiniz.
Kullanıcı Adı*
Şifre*
Şifreyi Onayla*
Adın*
Soyadın*
Email*
Telefon*
Ülke*
* Bir hesap oluşturmak, Hizmet Şartlarımız ve Gizlilik Bildirimiile tamam olduğunuz anlamına gelir .

ZATEN ÜYE MİSİNİZ?

Giriş

Norveç Vizesi

Norveç Vize Başvurusu

Norveç’e seyahat edecek vatandaşlar vize almak zorundadır. Umuma Mahsus Pasaport sahibi vatandaşlar uygulamasına tabi tutulmaktadırlar. Hususi, Hizmet ve Diplomatik Pasaport sahibi vatandaşlar 180 gün içerisinde 90 günlük seyahatleri için vize uygulamasından muaf tutulmaktadırlar. Kısa süreli vize başvurularında Norveç Konsolosluğu’na bireysel başvuru yapılamamaktadır. Kısa süreli vize başvuruları, konsolosluk tarafından yetkilendirilen firmalar tarafından yapılmaktadır.

Gerekli olan evraklar:

Turistik Vize:

  1. Pasaport: Norveç Turistik Schengen Vize işlemlerinde kullanılan pasaportların geçerli olabilme şartları;

pasaportun veriliş tarihi 10 yıldan eski olmamalı; Norveç seyahatinden dönüş tarihinden sonra en az 3 ay pasaport geçerlilik süresinin devam etmesi gereklidir. Vizenin basılabilmesi için en az 2 boş sayfanın bulunmaması; seyahat belgesinin deforme ya da yırtık olması durumunda; Norveç konsolosluk yetkilileri yeni pasaportla başvurunun yapılması konusunda uyarmaktadır.

  1. Norveç Schengen Vize Başvuru Formu
  2. Kapak Mektubu: Norveç Turistik Schengen Vize başvurusunun, online sistem üzerinde başarıyla bütün aşamaların tamamlanmasının ardından başvuru sahibine forma ait bir Kapak Mektubu online sistem tarafından gönderilmektedir.
  3. Biometrik Fotoğraf: Norveç Turistik Schengen Vizesi için başvuru sahibine ait Biometrik Fotoğraf; 1 adet, 6 aydan eski olmamalı ve 35mm genişlik ve 45mm yüksekliğe sahip, beyaz arka fonda çekilmiş olma özelliklerini taşımalıdır.
  4. Mesleki/İş Durumunu Beyan Eden Belgeler: Kişinin Kurum/Şirkete bağlılığını gösteren belgeler; Norveç Turist Vizesi müracaatında bulunacak başvuru sahibinin; SGK İşe Giriş Bildirgesi aslı-fotokopisi, SGK Hizmet Dökümü aslı-fotokopisi, Faaliyet Belgesi.
  5. Norveç Turistik Vize işleminde bulunan kişinin bağlı bulunduğu şirketin resmi kimliğini tanımlayan belgeler;

Şirketin Ticaret Odası Kaydı

Şirketin Vergi Levhası fotokopisi- son yıla ait vergi beyanı bilgileri.

Şirketin Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi- Norveç Turistik Vize işlemlerinde bulunacak başvuru sahibinin bağlı bulunduğu şirkette isim ve ünvan değişikliği varsa Sicil Gazetesi bu bilgileri içermelidir.

İmza Sirküleri fotokopisi

  1. Finansal Durumu Belgeleyen Resmi Belgeler
  2. Seyahat Planını Destekleyen Belgeler
  3. Acil tıbbi bakım, hastane tedavisi ve sağlık nedenleri için hazırlanan belge

Ticari Vize:

Turistik vize işlemlerinde istenilen evraklar istenmektedir.

Norveç Tur Rehberi

/Tüm Turlar