0212 243 26 35 info@vizeofisi.com.tr

Giriş

Kayıt Ol

Bir hesap oluşturduktan sonra, ödeme durumunuzu izleyebilir, onay izleyebilir ve tur bittikten sonra tura da puan verebilirsiniz.
Kullanıcı Adı*
Şifre*
Şifreyi Onayla*
Adın*
Soyadın*
Email*
Telefon*
Ülke*
* Bir hesap oluşturmak, Hizmet Şartlarımız ve Gizlilik Bildirimiile tamam olduğunuz anlamına gelir .

ZATEN ÜYE MİSİNİZ?

Giriş
0212 243 26 35 info@vizeofisi.com.tr

Giriş

Kayıt Ol

Bir hesap oluşturduktan sonra, ödeme durumunuzu izleyebilir, onay izleyebilir ve tur bittikten sonra tura da puan verebilirsiniz.
Kullanıcı Adı*
Şifre*
Şifreyi Onayla*
Adın*
Soyadın*
Email*
Telefon*
Ülke*
* Bir hesap oluşturmak, Hizmet Şartlarımız ve Gizlilik Bildirimiile tamam olduğunuz anlamına gelir .

ZATEN ÜYE MİSİNİZ?

Giriş

Meksika Vizesi

Meksika Vize Başvurusu

Meksika’ya gerçekleştirilen seyahatlerde Türkiye vatandaşları vize uygulamasına tabi tutulmaktadır. Ancak Diplomatik Pasaport sahibi kişiler bu uygulamadan muaf tutulmaktadır. 2013 yılından itibaren yürürlükte olan Elektronik Onay sistemi dahilinde; turistik, iş, eğitim. Ve transit geçiş gibi sebeplerle Meksika’ya seyahat etmek isteyen vatandaşlar 30 gün geçerliliğe sahip tek girişli vize başvurusunu online olarak yapmaktadırlar. Deniz ve karayolu ile yapılan ve başka bir ülkeye seyahat nedeniyle yapılan Meksika ziyaretlerinde Meksika Büyükelçiliği ve Meksika Başkonsolosluğu’na direk olarak başvuru yapmanız gerekmektedir. Geçerli ABD vizesi sahibi kişiler ise Mekska vize başvurusu yapmadan ülkeye seyahat edebilmektedirler.

Turistik Vize Başvurusu

  1. Pasaport: Son on yıl içerisinde çıkartılmış, seyahat dönüşünden itibaren altı ay geçerliliğe sahip ve en az iki sayfası boş olmalıdır.
  2. Biometrik Fotoğraf: 35×45 mm boyutlarında 4 adet, beyaz arka fonlu ve son 6 ay içerisinde çekilmiş olmalıdır.
  3. Banka Hesap Cüzdanı: Aktif banka hesabına ait son üç aylık hesap özeti, banka tarafından ıslak imzalı ve kaşeli olmalıdır.
  4. Seyahat Rezervasyonu
  5. Seyahat Sağlık Sigortası

Ticari Vize Başvurusu:

Turistik vize için gerekli olan evrakların yanı sıra;

  1. Ticari Vize Davetiyesi

Meksika Tur Rehberi

/Tüm Turlar