0212 243 26 35 info@vizeofisi.com.tr

Giriş

Kayıt Ol

Bir hesap oluşturduktan sonra, ödeme durumunuzu izleyebilir, onay izleyebilir ve tur bittikten sonra tura da puan verebilirsiniz.
Kullanıcı Adı*
Şifre*
Şifreyi Onayla*
Adın*
Soyadın*
Email*
Telefon*
Ülke*
* Bir hesap oluşturmak, Hizmet Şartlarımız ve Gizlilik Bildirimiile tamam olduğunuz anlamına gelir .

ZATEN ÜYE MİSİNİZ?

Giriş
0212 243 26 35 info@vizeofisi.com.tr

Giriş

Kayıt Ol

Bir hesap oluşturduktan sonra, ödeme durumunuzu izleyebilir, onay izleyebilir ve tur bittikten sonra tura da puan verebilirsiniz.
Kullanıcı Adı*
Şifre*
Şifreyi Onayla*
Adın*
Soyadın*
Email*
Telefon*
Ülke*
* Bir hesap oluşturmak, Hizmet Şartlarımız ve Gizlilik Bildirimiile tamam olduğunuz anlamına gelir .

ZATEN ÜYE MİSİNİZ?

Giriş

Macaristan Vizesi

Macaristan vize Başvurusu

Macaristan’a seyahat edecek vatandaşlar vize almak zorundadır. Umuma Mahsus Pasaport sahibi vatandaşlar uygulamasına tabi tutulmaktadırlar. Hususi, Hizmet ve Diplomatik Pasaport sahibi vatandaşlar 180 gün içerisinde 90 günlük seyahatleri için vize uygulamasından muaf tutulmaktadırlar. Kısa süreli vize başvurularında Macaristan Konsolosluğu’na bireysel başvuru yapılamamaktadır. Kısa süreli vize başvuruları, konsolosluk tarafından yetkilendirilen firmalar tarafından yapılmaktadır.

Gerekli olan evraklar:

  1. Pasaport
  2. Biometrik Fotoğraf
  3. Başvuru Formu
  4. Finansal Durumu Gösteren Belgeler
  5. Vize Talep Dilekçesi
  6. Mesleki Belgeler
  7. Seyahat Planını Destekleyen Belgeler
  8. Macaristan Dönüş Veya Seyahate Devam Edileceğini Destekleyen Belgeler
  9. Acil tıbbi bakım, hastane tedavisi ve sağlık nedenleri için hazırlanan belge

Macaristan Tur Rehberi

/Tüm Turlar