GSM & WHATSAPP İLETİŞİM : 0535 352 97 66

info@vizeofisi.com.tr

İzlanda Vizesi

İşveren olarak İzlanda Vizesi – İşveren Olarak İzlanda Vize Başvurusu

Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İzlanda konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahatdetaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
Vergi Levhasının Fotokopisi
İmza Sirküleri Fotokopisi
Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
Hesap Cüzdan Fotokopisi
Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
Kredi Kartları Fotokopisi
Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
Ticari Seyahatleriniz İçin İzlanda daki Firmadan Davetiye
( İzlanda dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse İzlanda konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ‘ Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Bordrolu çalışan olarak İzlanda Vizesi – Bodrolu Çalışan olarak İzlanda Vize Başvurusu

Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İzlanda konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
Şirketin imza sirküleri
Vergi levhasının fotokopisi
Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
Ticari sicil gazetesi fotokopisi
Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
Son üç aylık bordro fotokopisi
Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
Gayrimenkul tapu fotokopisi
Kredi kartları fotokopisi
Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
Ticari Seyahatleriniz İçin İzlanda daki Firmadan Davetiye
( İzlanda dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse İzlanda konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ‘ Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Ev Hanımı olarak İzlanda Vizesi – Ev Hanımı olarak İzlanda Vize Başvurusu

İzlanda konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
Gayrimenkul tapu fotokopisi
Hesap cüzdan fotokopisi
Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ‘ Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
Eşinin geçerli yada eski İzlanda vizesi varsa fotokopileri

Öğrenci olarak İzlanda Vizesi – Öğrenci olarak İzlanda Vize Başvurusu

İzlanda Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
18 yaş dolmamış ise anne ve babadan İzlanda ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ‘ Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
Anne veya Babanın geçerli yada eski İzlanda vize si varsa fotokopileri

Emekli olarak İzlanda Vizesi – Emekli olarak İzlanda Vize Başvurusu

İzlanda Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
Emekli cüzdanı fotokopisi
Sağlık karnesi fotokopisi
Gayrimenkul tapu fotokopisi
Banka cüzdan fotokopisi
2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ‘ Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
hangi-ulkeye-vize-nasil-alinir